Z gradbeništvom se ukvarjam že celo življenje in kadarkoli sem potreboval pomoč pri nakupu stroja, pri rezervnih delih ali servisu, sem se obrnil na podjetje Mamut servis. Do sedaj so mi pomagali pri vsem kar sem potreboval.

Srečko Čuden
Kopač ST

Mamut servis sem spoznal, ko sem iskal drobilno žlico za predelavo gradbenega odpada. Glede na moje potrebe so našli pravega proizvajalca in model – MB Crusher BF90.3. Nato so pomagali pri financiranju tudi pri prevozu, montaži in usposabljanju strojnika.

Denis Meden s.p.
Gašper plan

Ko sem rabil pomoč pri nabavi podbijalne rakete in pri stroju za kopanje jarkov – frezi, je ekipa Mamut servisa pokazala, da je specialist na tem področju. Hvala.

Jože Gracar s.p.

Večni problem pri nalaganju kamionov je bil, da so stranke rekle da je naloženih 10 m3, jaz pa sem vedel da je naloženih 12 m3 peska. Tudi policisti so bili neusmiljeni in tehtali tovornjake in večkrat smo plačali kazen.

Da smo se izognili vsem tem problemom, smo nabavili tehtnico, ki jo je podjetje Mamut servis dobavil in zmontiral na nakladač Volvo L120. Investicija v tehtnico se je že zdavnaj izplačala.

Jože Kapler s.p.

Že vrsto let se naše podjetje ukvarja s predelavo lesne biomase v obnovljive vire energije, s katero že več let uspešno trgujemo. Z njo zalagamo kotlovnice po Sloveniji in tujini. Poslujemo tudi s poslovnimi partnerji in podjetji iz Hrvaške in Bosne in Hercegovine.

Ko smo iskali primeren stroj za drobljenje odpadnega lesa, smo se po preizkusu vseh strojev na trgu, odločili za Willibald. Odločitev je bila prava, saj se je Willibald MZA4600 izkazal za vrhunski drobilec, ki dela skoraj brez prestanka. Če potrebujemo rezervne dele ali pomoč pri servisu se obrnemo na Mamut servis d.o.o.

Marko Mirnik
Kostanj d.o.o.